Alla inlägg den 5 april 2013

Av Ylva Frohm - 5 april 2013 18:35

Fredagskväll betyder sedvanlig tacos som avrundas med fia med knuff.....Under middagen hade familjen en trevlig konversation, som alltid. Konversationen denna kväll  bestod i en diskussion om att en del föds med endast ett organ, som i det här fallets ämne handlade om organet njure. Dottern sade då att brorsan är född med en hjärnhalva. Vi skrattade alla gott åt detta, även sonen som påtalade att pappa är född med en näsa, vilket är sant. Maken sa att jag endast är född med en plånbok vilket abrupt avslutade diskussionstemat "ett organ" för denna fredag.


Valpen Tyra fortsätter sitt äventyr att utforska bajsvärlden. Idag åt hon upp sin egen avföring efter en vild lek i köket. Strax efter hittade hon en kattvomering i soffan som hon glatt slickade i sig....usch, ibland tycker jag att hon är jätteäcklig. Dottern sa att hon ska börja borsta tänderna på Tyra når hon får sina permanenta tänder. Jag la som förslag att hon kan ta toalettborsten, dottern berättade då att Tyra redan har hittat den och bär gärna omkring på den och bäddar ned den i sängen. Vems säng är ännu inte klarlagt i skrivande stund.


Nu inväntas fia med knuff....det betyder skrik av maken då han får en sexa på tärningen, en förbannad fru (jag) när jag aldrig kommer ut. Spelet avslutas sällan då dottern ger upp då maken har knuffat ut henne mer än 37 gånger. Sonen brukar försvinna ungefär efter 5 minuter. Denna fredag är inget undantag då han tog makens lilla ljusröda och försvann ned på byn. 


Helgen kommer att bjuda på sol och kyla. Kylan kommer från nordostlig riktning vilket betyder returmatch i fia med knuff imorgon kväll...eller inte då Tyra just i denna stund slickar maken i ansiktet och (i munnen)


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards