Alla inlägg den 17 maj 2012

Av Ylva Frohm - 17 maj 2012 21:10

 

Luddet har skött sig med den äran hos sin nya matte. Inga rymningar hitills och dessutom skött sig strålande på tävlingsbanorna. Förnbannelsen på gården fortlever dock utan ludd. Idag vägrade MC:n att starta efter att den tankades på Jet macken i Hallsta. Där stod jag, som ett fån med gäddhäng och försökte få igång fanskapet. Efter 20 minuter med hot om våld startade dock MC:n och hemfärden kunde fullföljas. Följande konstaterades Efter regn kommer solsken....inte på landet! Två hästar lastades in i trailern för träning och färden mot ridhuset påbörjades. Följande konstaterades: Ett hängigt däck på trailern. Resultat: En repa på kofångaren efter att detta konstaterades. Kan hända att antennen blev krökt vid samma tillfälle.  


Idag försvann matlådan ur kylen på jobbet. Efter en förundersökning med inlevelse konstaterades att matlådan blivit bortstädad ur kylen. Den tekniska undersökningen visade diffusa spår mot soporna. I sopkärlet kunde jag återfinna min kära matlåda med diverse andra matlådor av olika karaktär och bästföre datum. Jag har dock full förståelse för denna händelse då det kunde tolkas att vara skapelsen av makens kokkunskaper. Men faktum var att det var resultatet av en realiserad falukorv med nästintill rå lök med överkokta snabbmakaroner. Min skapelse efter 3 minuter i köket. 


Imorgon åker jag ståndsmässigt till jobbet då den lilla röda skall föra frun framåt mot nya äventyr och fylla på lönekuvertet. Maken signalerade luddigt, kanske sluddrigt, om att avgassystemet bör korrigeras så snart det kan. Jag tar chansen och ber till någon, vem som helst, att jag kommer hem igen. Med eller utan avgassystem eller kaross. 




 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards